Özel Çağlayan Ufuk Eğitim Kurumları'ndan Muş'a kapalı spor salonu

Muş Özel Çağlayan Ufuk Eğitim Kurumları, 800 metrekare üzerine kurulan yaklaşık bin 500 kişi kapasiteli çok amaçlı kapalı spor salonunu hizmete soktu. Muş-Bingöl kara yolu üzerinde bulunan Muş Özel Çağlayan Ufuk İlköğretim Okulu kapalı...

Google Haberlere Abone ol
Özel Çağlayan Ufuk Eğitim Kurumları'ndan Muş'a kapalı spor salonu

Muş Özel Çağlayan Ufuk Eğitim Kurumları, 800 metrekare üzerine kurulan yaklaşık bin 500 kişi kapasiteli çok amaçlı kapalı spor salonunu hizmete soktu.

Muş-Bingöl kara yolu üzerinde bulunan Muş Özel Çağlayan Ufuk İlköğretim Okulu kapalı spor salonu yaptırdı. Çalışmalar ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Okul Müdürü Cengiz Karakuş, çok amaçlı spor faaliyetlerinin yapılacağı kapalı spor salonunu Muş’a ve Muş halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kapalı spor salonu binasının çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyleyen Karakuş, kalan ufak tefek çalışmaların tamamlanmasıyla görkemli bir açılış yapmanın hazırlıkları içerisinde olduklarını ifade etti.

Kapalı spor salonunun okullarının arazisinde olduğunu hatırlatan Cengiz Karakuş, Muş’taki programlara da ev sahipliği yapacaklarının altını çizdi. Kapalı spor salonlarına ihtiyaç duyulduğu takdirde imkanlar dahilinde kapılarını açacaklarına da vurgu yapan Karakuş, bu tesisin, Muş halkına hizmet vermesi için kurulduğunu belirtti.

“OKUL KAYITLARI BAŞLADI”

Muş Özel Çağlayan Ufuk İlk Öğretim Okulu Müdürü Cengiz Karakuş, kendi kurumlarında Muş’un eğitimine iyi bir şeyler kazandırmaya çalıştıklarının altını çizdi. Günün teknolojisine uygun şekilde çalışmalar yaptıklarını dile getiren Karakuş, “Başarılarımız artarak devam ediyor. Kaliteden ödün vermiyoruz. İnşallah Muş'un adını Türkiye’ye duyurmak için çaba gösteriyoruz.” diye konuştu.

Ayrıca, Karakuş erken kayıtların başladığını duyururken, erken kayıt yaptıran öğrencilere çekilişle bisiklet, tablet bilgisayar, uzaktan kumandalı helikopter, uzaktan kumandalı araba, scooter ve daha birçok hediye armağan edileceğini söyledi.

CİHAN

Yorumlar