Özel Çağlayan Gül Aydın’dan başarılı öğrencilere ödül

Şanlıurfa’nın Birecik Özel Çağlayan Gül Aydın Koleji, bu yıl 5'ncisini düzenlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, öğretmenlerine ve okullarına ödüllerini verdi.Ödül töreni, eski Birecik Milli Eğitim Şube Müdürlerinden...

Google Haberlere Abone ol
Özel Çağlayan Gül Aydın’dan başarılı öğrencilere ödül

Şanlıurfa’nın Birecik Özel Çağlayan Gül Aydın Koleji, bu yıl 5'ncisini düzenlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, öğretmenlerine ve okullarına ödüllerini verdi.

Ödül töreni, eski Birecik Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Sadık Şahin, Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Murtaza Çit, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. 2013-2014 eğitim öğretim yılında Özel Çağlayan Gül Aydın İlköğretim Okulu'nun Birecik-Halfeti geneli yapmış olduğu yarışmalarda dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okullara ödüllerini protokol üyeleri takdim etti. Ayrıca anasınıfı resim boyama yarışması, masal anlatma yarışması ve altın çocuk sınavı yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalya, öğretmenlerine başarı belgesi ve okul müdürlerine de plaket verildi.

Özel Çağlayan Gül Aydın Koleji Müdürü Muzaffer Güler yaptığı açıklamada “Küreselleşme çağında yaşayan bireyler olarak insanımızın dünya standartların da eğitim alması, dünyanın istediği nitelikte kalifiye eleman olarak yetişmesi kaçınılmaz olmuştur. Her ne olunacaksa en iyisi olunması gerektiği bir kez daha kanıtlanmıştır. İyi bir doktor, iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen, iyi bir çiftçi, iyi bir esnaf. Ama bunun yanında sadece işinde iyi olmak da yetmiyor artık. Dil bilmek, dünyayı bilmek, işaretleri iyi okumak gerekiyor. Çünkü kalkınmada eğitim-öğretim, tüketim ve yatırım planları ona göre yapılmalı. Açık bir zihin ve işlek bir zekâyla gelişmeleri takip etmek gerekmektedir. Bu özellikler nasıl kazanılır, bu niteliklere nasıl sahip olunur derseniz? İyi programlanmış bir eğitim sistemi, profesyonel eğitmenler ve sistemi oturmuş bir kurumun hakkı ile uyguladığı eğitim öğretimlerle sahip olunur." dedi.

Programda minik öğrencilerin gösterileri renk kattı. Program, katılımcıların dilek fenerlerini gökyüzüne bırakmaları ile son buldu. CİHAN

Yorumlar