Özel Burç Eğitim Kurumları’nda erken kayıt avantajı devam ediyor

Erken kayıt avantajlarıyla yeni döneme başlayan Özel Burç Okulları, 31 Marta kadar geçerli olan ve geçen yılın fiyatlarıyla kayıt yaparak velilerin yüzünü güldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Özel Burç Eğitim Kurumları’nda erken kayıt avantajı devam ediyor

Erken kayıt avantajlarıyla yeni döneme başlayan Özel Burç Okulları, 31 Marta kadar geçerli olan ve geçen yılın fiyatlarıyla kayıt yaparak velilerin yüzünü güldürdü. Ayrıca Burç Okulları, 1, 5 ve 9. sınıfa kayıt yaptıran öğrencilere mart ayı sonuna kadar 1000 TL indirim ile 1000 öğrenciye de taraftar forması hediye ediyor.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri: “Bizim için her öğrenci özeldir ve başarabilir. Bilimsel gelişmelere açık, öğrencinin duygu-düşünce ve hareketlerini eğitim yoluyla yetenek haline dönüştüren, yetenekle bilgiyi bir arada kullanan akademik bir eğitim verilmektedir, öğrencilerimiz; ortaöğretim ve üniversite sınavlarında, ulusal ve uluslararası olimpiyat ile proje yarışmalarında ve çeşitli spor dallarında üst düzey başarılar alarak Adana’mızın ve ülkemizin gururu haline gelmiştir.” dedi.

Amaçlarının planlı çalışan, özgüven sorunu olmayan, bireysel gelişimini tamamlamış, girişimci, her türlü düşünceye saygılı ve özgür düşünebilen sağlıklı bireyler yetiştirmek olduğunu aktaran Sözeri, öğrencilerin tecrübeli öğretmenler rehberliğinde, her türlü teknolojik altyapıya sahip interaktif, 3D teknoloji sınıflarında eğitim gördüklerini söyledi. Zenginleştirilmiş eğitim programıyla, donanımlı fizik, kimya, biyoloji ve sağlık laboratuvarlarında eğit alan öğrencilerin ezberden uzak, teorik çalışmaların uygulamalarla desteklendiğini dile getiren Sözeri, “Öğretici deneylerle bilgilerini pekiştiren, aynı zamanda bilimsel gerçeklerle ve disiplinli çalışmayla birikimlerini proje haline getirerek yarışmalara hazırlanmaktadır.” ifadelerini kullandı.

İngilizcenin görsel ve işitsel metotlarla öğretildiğini dile getiren Sultan Sözeri: “İngilizce eğitimi öğrencilerin seviyelerine uygun olarak hazırlanan “kur” sistemiyle veriliyor. Celta (selta) sertifikası sahibi öğretmenlerle, yaz ve kış dil okullarıyla Amerika ve İngiltere’den getirilen öğretmenlerle İngilizce eğitimi daha kapsamlı bir metotla veriliyor. Her yıl KET, PET, FCE, TOEFL gibi uluslararası sınavlarda ve Oxford Üniversitesi’nin düzenlediği BİG READ gibi etkinliklerde alınan başarılar ve okulun Cambridge Üniversitesi’nin “sınav merkezi” olması dil eğitiminin ne kadar üst seviyede olduğunu gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Sözeri, “Öğrencilerimiz 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde Uluslararası Matematik Olimpiyatlarında 13 madalya, Uluslararası Çiftler Masa Tenisi Turnuvasında Dünya 1.liği, Masa Tenisi Türkiye 2.liği, Tübitak Matematik Bilim Olimpiyatlarında Türkiye 3.lüğü, Tübitak proje yarışmasında 5 altın, 2 Bronz madalya alarak Adana’da bir ilki gerçekleştirmiştir. Bu başarıların Adana halkımıza hayırlı olmasını diliyor ve halkımızın teveccühünden dolayı teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.
CİHAN

Yorumlar