Özcan: Tayyip Erdoğan'ı iyi göstermek için psikolojik hareket var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözüne itibar edilmez bir adam. Bunun vatandaş tarafından bilinmemesinde ise TV kanallarında yürütülen psikolojik hareket etkili." dedi. MHP İl Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Özcan: Tayyip Erdoğan'ı iyi göstermek için psikolojik hareket var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözüne itibar edilmez bir adam. Bunun vatandaş tarafından bilinmemesinde ise TV kanallarında yürütülen psikolojik hareket etkili." dedi.

MHP İl Başkanı Özcan, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi hatırlatmalarda bulundu. Özcan, "Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, bu zamana kadar dediklerinin ertesi günü, bir ay veya bir yıl sonra tersini söyledi, bunu basın yayından rahatlıkla takip edebildik. Tayyip Erdoğan Apo ile görüştü, genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye 'İspat etmeyen şerefsizdir' dedi, akabinde 'Ben görüşmedim devlet görüştü' dedi, daha sonra ise 'Benim talimatımla görüştüler' dedi. Bu durum Hizmet Hareketi için de geçerli." diye konuştu.

Ne yazık ki vatandaşın, gördüğüne inandığına değinen Özcan, "Araştırıp bakarak değerlendirmiyoruz. Şimdi televizyonları açıyorsunuz 4-5 kanal dışında hepsi Tayyip Erdoğan ile başlıyor ve onunla bitiriyor. Devlet kanalları da buna dahil, artı bu kanallarda sözüm ona kendisine göre alim, aydın ve bilgili insanlar Tayyip Erdoğan'ı şişirince, insanlarımız ister istemez etkileniyor. Bu, psikolojik bir harekettir. İstikrar gider diyorlar, Türkiye'de istikrar var mı?" diye ifade etti.

CİHAN

Yorumlar