Özbek: Belediyecilik ve hizmet, gönüllülük ister

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, ikinci seçim bürosunu Erkilet'te açtı.

Google Haberlere Abone ol
Özbek: Belediyecilik ve hizmet, gönüllülük ister

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, ikinci seçim bürosunu Erkilet'te açtı. Törene babasıyla gelen küçük bir kız çocuğuna seçim bürosu açılış kurdelesini kestiren İbrahim Özbek, belediyeciliğin, belediye hizmetlerinin yürekten gelen gönüllülükle yapılabileceğini söyledi. Özbek, açılış sonrası pazarcı esnafını gezdi, mahalle halkının sorunlarını dinledi.

BBP Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, seçim bürosu açılış kurdelesini küçük bir kız çocuğuna yaptırarak, 30 Mart yerel seçimlerine şans getirmesini diledi. Açılışta konuşma yapan Özbek, 20 yıldır belediye yönetiminde bulunan siyasi partilerin Kocasinan ilçesine hizmet vermediğini, ilçenin üvey evlat muamelesi gördüğünü dile getirdi.

Vatandaşlardan, seçim sonunda keşke dememek için bu kez Büyük Birlik Partisi kadrolarını göreve getirmelerini isteyen Özbek, "BBP kadroları, ülkenin her yerinde liyakat sahibi insanlar olarak seçimlere girdi. 30 Mart’tan sonra keşke dememek için gelin bu seçimlerde el birliğiyle Büyük Birlik Partisi'ni destekleyelim ve biz de sizin oylarınıza layık olalım. Elbirliği ile sorunlarımızı tespit edip çözelim. Kazandığımız taktirde sizlerin arasında olacağız. Belediyecilik yürek ister, gönüllülük ister. Kalbinizde hizmet aşkı varsa, parti ve ideoloji gözetmeksizin hizmet verirsiniz. 20 yıldır hizmet alamıyoruz diyorsunuz, bu kez 30 Mart’ta oylarınızı BBP'ye atalım." dedi.

Açılış sonrası semt pazarını gezen İbrahim Özbek, pazarcı esnafıyla sohbet etti, halkın sorunlarını dinledi. Seçim çalışmalarında her zaman olumlu tepki alan Büyük Birlik Partisi Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, yaşlılardan seçim duası aldı.
CİHAN

Yorumlar