Özallı günleri yad ettiler

Kozan İrfan Özel Eğitim Hizmetleri temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve Gazeteci Yazar Halit Esendir’in, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal da yad edildi.Kozan’da faaliyet...

Google Haberlere Abone ol
Özallı günleri yad ettiler

Kozan İrfan Özel Eğitim Hizmetleri temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve Gazeteci Yazar Halit Esendir’in, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal da yad edildi.

Kozan’da faaliyet gösteren bazı eğitim kurumları ve dernek temsilcileri Belediye Başkanı Musa Öztürk'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarete; Gazeteci Yazar Halit Esendir, İrfan Özel Eğitim Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tümer, Kozan Özel Burç Koleji Müdürü Abdulhadi Kaya, SAMEDER Başkanı Yusuf Türktan, KOZİAD Başkanı Ali Erkan ve beraberinde bazı iş adamları ve esnaflar katıldı.

Ziyaret esnasında faaliyetleri hakkında da bilgi veren ve heyeti dinleyen Başkan Öztürk, daha sonra eski dostu Halit Esendir’le geçmiş günleri andı, merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile ilgili yurt dışı hatıralarını paylaştı. Esendir, Başkan Öztürk’e geçmiş günlerin bulunduğu fotoğraflardan bir albüm sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk, Burç Koleji çalışmaları hakkında konuklarından bilgi alıp çalışmalarında başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar