Otobüsçü esnafından Başkan Özhaseki'ye teşekkür

Kayseri Otobüsçüler Esnaf Odası'nın düzenlediği toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, şehri büyütmek için hep birlikte gayret göstermeleri gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Otobüsçü esnafından Başkan Özhaseki'ye teşekkür

Kayseri Otobüsçüler Esnaf Odası'nın düzenlediği toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, şehri büyütmek için hep birlikte gayret göstermeleri gerektiğini söyledi. Özhaseki'ye, yaptığı hizmetlerden dolayı odası tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Toplantıya Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yöneticileri, Otobüsçüler Odası yönetimi ve otobüsçü esnafı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Ali Aslan, otobüsçü esnafına yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Özhaseki'ye teşekkür etti. Birlik Başkanı Alan ise Kayseri'de 16 hatta toplam 438 minibüs bulunduğunu ve bunların tamamen kaldırıldığını hatırlatarak, Özhaseki'nin minibüsçü esnafını mağdur etmediğini söyledi. Başkan Mehmet Özhaseki de şehirlerin canlı olduğunu ve bu bilinçle hareket edilmesi gerektiğini belirterek, "Şehirler de canlıdır ve gelişip büyürler. Bu nedenle her an dikkat istiyor, ihtimam istiyor, çalışma istiyor. Yeni projelerin ortaya konması gerekiyor ki şehrimiz geriye gitmesin." dedi. Kayseri'yi büyütmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Özhaseki, "Toplumun her kesimiyle barışığız. Elbette bir partiden seçiliyorum, bir dünya görüşüm var, kendime has bir yaşantım var, inançlarımı yaşıyorum ama benim dışımda yaşayan herkese de aynı olgunluğu göstererek, aynı rahatlığı sağlatarak barışık yaşıyoruz. Asıl olan, iyi işler yapmak ve insanların duasını almaktır, geride bir eser bırakmaktır. Biz eser bırakmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar