Otobüs kazasında ölen Prof. Dr. Alıcılar, toprağa verildi

Ankara’da belediye otobüsü ile halk otobüsünün karıştığı kazada hayatını kaybeden Gazi Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof.

Google Haberlere Abone ol
Otobüs kazasında ölen Prof. Dr. Alıcılar, toprağa verildi

Ankara’da belediye otobüsü ile halk otobüsünün karıştığı kazada hayatını kaybeden Gazi Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Alıcılar son yolculuğuna uğurlandı.

Hacı Bayram Velî Camii’ndeki cenaze namazına Alıcılar’ın ailesi, MHP eski Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya, Ruh ve Sinir Hastalıkları Mütehassısı Dr. Emin Acar, öğrencileri, öğretim üyeleri ile yakınları katıldı.
Cenaze namazının ardından konuşan Ahmet Alıcılar’ın arkadaşı İlahiyat Temsil Profesörü Nedim Serinsu, arkadaşıyla çok seyahatler yaptığını ve hep iyiliğini gördüğünü belirtti. Serinsu, ''Cenab-ı Peygamber, sahabileriyle bir paylaşımında, ‘Müminler Allah’ın yeryüzündeki iyiliğe, güzelliğe, hakka, adalete şahitlerdir.’ diye buyurdu. Ve bu sebepledir ki, sevdiklerimizi onun eşsiz rahmetine gönderirken, şahitlik ediyoruz. Ve bizim şehitlerimiz umarım ki, hem meleklerce onaylanır, hem Allah’ımızın nezdinde de makbul olur.'' dedi. Sevdiklerimizin kıymetini hayattayken bilmemiz gerektiğini vurgulayan Serinsu, gözyaşlarına güçlükle hakim oldu. Cenazeye katılanlar ise gözyaşlarına boğuldu

Kılınan namazın ardından Alıcılar’ın annesi, oğlunun tabutuna sarılıp, gözyaşı döktü.
Alıcılar’ın naaşı Hacı Bayram Veli Türbesi'ne götürüldükten sonra, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.


CİHAN

Yorumlar