Oto tamir ustaları: Araçların bakımını yaptırmadan seyahate çıkmayın

Yozgat 100. Yıl Sanayii'nde faaliyetini sürdüren oto tamir ustaları araç sahiplerini uyararak, araçlarının yazlık bakımını yaptırmadan seyahate çıkmamalarını tavsiye etti.İlde yaklaşık 30 yıldır oto tamirciliği yaptığını belirten...

Google Haberlere Abone ol
Oto tamir ustaları: Araçların bakımını yaptırmadan seyahate çıkmayın

Yozgat 100. Yıl Sanayii'nde faaliyetini sürdüren oto tamir ustaları araç sahiplerini uyararak, araçlarının yazlık bakımını yaptırmadan seyahate çıkmamalarını tavsiye etti.

İlde yaklaşık 30 yıldır oto tamirciliği yaptığını belirten Yüksel Kıymazaslan, tatile çıkacak vatandaşların mutlaka araçlarına yazlık bakım yaptırmaları gerektiğini ifade etti. Arızanın ertelenmesi durumunda çok ağır hasarlara yol açabileceğini söyleyen Kıymazaslan, “Araç bakımı hem güvenli bir yolculuk açısından hem de araçların arıza vermemeleri bakımından hayati önem taşıyor.” dedi.

Ufak bir bakımla sürücülerin güvenli bir seyahat yapabileceğini ifade eden Kıymazaslan, "Sürücülerimiz radyatör suyu, motor yağı, fren balataları, fren hortumları ve fren hidroliği gibi aksamları mutlaka kontrol ettirsinler. Ayrıca eski, ömrünü tamamlamış lastiklerin de mutlaka değiştirilmesi gerekir. Araç sahipleri hem kendi can ve mal güvenliği hem de başkalarının güvenliği için mutlaka araçlarına yazlık bakım yaptırsınlar." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar