Oto galerisindeki yangın paniğe neden oldu

Bahçelievler Yenibosna'da bir otomobil galerisinin çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye araçlarında meydana gelen arıza sebebiyle ekipler, yangına yaklaşık yarım saat geç müdahale etti.Çobançeşme Mahallesi Kımız Sokak üzerinde...

Google Haberlere Abone ol
Oto galerisindeki yangın paniğe neden oldu

Bahçelievler Yenibosna'da bir otomobil galerisinin çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye araçlarında meydana gelen arıza sebebiyle ekipler, yangına yaklaşık yarım saat geç müdahale etti.

Çobançeşme Mahallesi Kımız Sokak üzerinde bulunan bir otomobil galerisinin çatısında saat 05.30 sıralarında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Kocasinan ve Sefaköy itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etmeye çalıştı. Ancak araçlarda meydana gelen arıza sebebiyle olay yerine Yenimahalle, Bakırköy ve Fatih itfaiye ekipleri sevk edildi. Takviye ekipler gelene kadar yangına yaklaşık yarım saat müdahale edilemedi. Diğer ekiplerin yangına müdahalesi sonucu alevler kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralı ve can kaybı yaşanmadı.

İtfaiye araçlarının hortumlarının patladığını ve sularının bittiğini iddia eden bir görgü tanığı, “Biz dışarı çıktık, baktık dam yanıyor. Zaten bir 20 dakika müdahale etmediler. Herhalde hortumları patladı değiştirdiler falan. Saat 04.00'dan beri bir yarım saat müdahale edemediler. Su falan bitmiş herhalde. Su getiriyorlarmış.” diye konuştu.

Olay yerinde duman tahliyesi yapan itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

CİHAN

Yorumlar