Osmancık'ta selin yaraları sarılıyor

Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen sel felaketinin yaraları sarılıyor. Çorum Valisi Sabri Başköy, sel felaketinin ardından Şenyurt ve Esentepe mahallelerinde başlatılan ve Osmancık Belediyesi tarafından sürdürülen temizleme ve onarım...

Google Haberlere Abone ol
Osmancık'ta selin yaraları sarılıyor

Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen sel felaketinin yaraları sarılıyor. Çorum Valisi Sabri Başköy, sel felaketinin ardından Şenyurt ve Esentepe mahallelerinde başlatılan ve Osmancık Belediyesi tarafından sürdürülen temizleme ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

    Yaşanan sel felaketi hakkında ilçedeki yetkililerden bilgi alan Vali Başköy, ''İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, Şenyurt ve Esentepe mahallelerinde meydana gelen sel felaketi ile ilgili hasar tespiti yaptı ve gerekli noktalarda yapmaya devam ediyor. Devletimizin desteği ile sel felaketinin yaraları sarılacaktır.'' dedi.

    İnsan canının her şeyin üstünde olduğunu söyleyen Vali Başköy, ''Bizim için asıl üzücü olay bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesidir. Yaşanmasını hiç arzu etmediğimiz bir sel felaketi sonucunda sele kapılan Serdar Arslan isimli belediye çalışanımız yaşamını yitirdi. Bundan büyük üzüntü duyuyoruz. Hepimizin başı sağolsun. Temennim bundan sonra bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasıdır.'' ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar