Orhaneli'nde Maden Organize Sanayi Bölgesi'nin durumu görüşüldü

Maden Üreticileri ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) tarafından Sheraton Otelde düzenlenen toplantıda Orhaneli’ye kurulacak olan Maden Organize Sanayi Bölgesi'nin durumu masaya yatırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Orhaneli'nde Maden Organize Sanayi Bölgesi'nin durumu görüşüldü

Maden Üreticileri ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) tarafından Sheraton Otelde düzenlenen toplantıda Orhaneli’ye kurulacak olan Maden Organize Sanayi Bölgesi'nin durumu masaya yatırıldı. Toplantıya AK Parti Bursa Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Hüseyin Şahin, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, MADSİAD Başkanı Erol Efendioğlu ve 100’e yakın maden işletmesi sahibi ve yöneticileri katıldı.

MADSİAD Başkanı Erol Efendioğlu, Türkiye’nin ilk maden organize sanayi bölgesini Bursa’nın Orhaneli ilçesine kuracaklarını, maden OSB sayesinde maden ocaklarından çıkarılan tüm rezervleri işleme kapasitesine de sahip olacaklarını, yeni teknoloji ile Türkiye’nin en çevreci OSB’nin Orhaneli de olacağını açıkladı.

TATLIOĞLU: ORHANELİ ŞAHLANACAK

Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, en büyük zenginlik olan doğayı koruyarak, Avrupa standartlarında bir OSB kuracaklarını belirtip, "Tıpkı Orhaneli Devlet Hastanesinde olduğu gibi, yine Türkiye’ye örnek olacak bir proje İlk kez Orhaneli'de yapılacak.” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Hüseyin Şahin ise projenin sadece Orhaneli ve Dağ Yöresinin değil, Bursa’nın yüzakı bir proje olacağını belirtti. CİHAN

Yorumlar