Organize Hırsızlar Aynı Sokaktaki 20 İş Yerini Soydu

İstanbul, Bağcılar'da son üç ayda meydana gelen hırsızlık vakaları esnafı çileden çıkardı. Aynı sokakta 20 iş yeri soyuldu.

Google Haberlere Abone ol
Organize Hırsızlar Aynı Sokaktaki 20 İş Yerini Soydu

İstanbul, Bağcılar'da son üç ayda yaşanan hırsızlık vakaları esnafı canından bezdirdi. Aynı sokak üstünde olan 20 iş yerinden 400 bin lira değerinde mal çalındı.

Hırsızlık vakaları iş yerlerinin güvenlik kameraları sebebi ile kaydedildi. Esnaf, organize bir biçimde sokağı konut tutan tıpkı hırsızların yetkililer sebebi ile yakalanmasını istiyor.

20 DÜKKAN SOYULDU

Göztepe Mahallesi Karanfil Sokak'ta takribî 20 dükkan tıpkı hırsızlar sebebi ile soyuldu. Tüm bu yaşanılanları iş yerlerinin güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti. Hırsızlar gündüz saatlerinde kendi araçlarıyla gelerek 5 bin lira değerindeki duruluk ürünlerini TIR'ın art kapağını açarak dolduruyor.

TALAN EDİYORLAR

Sadece bununla da yetinmeyen organize hırsızlar, bir hafta arayla gene tıpkı ticari vasıtayla Karanfil Sokağa geliyor. Dükkanın önünde olan araçtan 17 bin liralık tekstil ürününü alıyor. 3 dakika içinde kişiler araçlarına binerek kayıplara karışıyor. Yine tıpkı hırsızlar birkaç gün sonra tıpkı sokağa gelerek 240 bin lira değerindeki tekstil ürününü depodan alarak kendi araçlarına dolduruyor.

'HİÇ BİR ŞEY UMURLARINDA DEĞİL'

Esnaflar bunca kamera görüntüsü olmasına karşın polis ekiplerinin hırsızları bulamamasına tepkili. 4 bin top kumaş ürünü çalınan tekstilci İmdat Demirel, 'Yaklaşık 3 aydır hırsızlar ortada cirit atıyor. Bizimde 17 bin liralık malımızı çaldılar. Sevkiyata hazır malımız vardı. Yukarıya gelip irsaliyeyi bölgeye kadar. Aşağıda 17 bin liralık malımızı çaldılar. Biz bunu polise söylememize karşın herhangi bir büyüme yok. Kimse yakalanmıyor ve bu her geçen gün daha da artıyor. Bu Karanfil Sokak üstünde erkeğe bir hırsızlık yapılıyor. Yaklaşık 30 dükkan soyulmuştur. Hepsinin kamerası olmasına karşın bunlara aldırış etmeden güpegündüz soyuyorlar.' dedi.

'BUNLAR BOŞ...'

Dükkanının kapısını kırarak hırsızların içeri girdiğini belirten esnaf Cemal Memiş de 'Toplam 6 otomobil geliyorlar. Bir otomobil yukarıda mülkü boşaltıyor tekrar geliyor. Sabah erken geldik polisleri çağırdık. Adamların yüzü net gözükmesine karşın bunlar beyhude dediler. Toplam 240 bin lira değerinde malımız gitti.' diye konuştu.

Bir öteki esnaf ise, hırsızların takribî 3 aydır Karanfil Sokağı kendilere konut tuttuklarını söyledi. Hırsızların çalıntı araçlarla geldiğini anlatım eden esnaf, hiç bir sonuca varılamadığını ve sokak üstünde oldukça çok dükkanın hırsızlar sebebi ile boşaltıldığını vurguladı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar