Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı Yılmaz Ünye’de coşkuyla karşılandı

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı Enver Yılmaz’a Ünyeliler tarafından coşkulu bir karşılama yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı Yılmaz Ünye’de coşkuyla karşılandı

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı Enver Yılmaz’a Ünyeliler tarafından coşkulu bir karşılama yapıldı.

Ünye’nin girişi Akçay mevkiinde Ordu Büyükşehir belediye başkan Adayı Enver Yılmaz’ı konvoylarla, bayraklarla, pankartlarla coşkulu bir karşılama yapıldı. Ardından Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Ünyelilere hitap eden Yılmaz, vatandaşları selamlayıp Başbakan’ın da bu mitingden haberdar olduğunu söyleyerek onun da selamını iletti.

Başkan adayı Yılmaz, 31 Mart 2014’te yapılacak seçimler için kendisine destek isteyerek şöyle devam etti. “Bu meydanlarda sizlerle çok buluşmamız, çok kucaklaşmamız oldu. Bugün de buraya İstanbul Milletvekili ve Ordu Büyükşehir belediye başkan adayı sıfatıyla geldim. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta yapılacak seçimde 20 ilçenin 20’sini de AK Parti ailesine dahil edeceğimiz o gün AK Parti’nin rozetini çıkaracağım. AK Parti’nin değil bütün Ordu ili sınırlarının başkanı olacağım. Kapımız da sonuna kadar herkese açık olacaktır. Şimdiye kadar hiçbir ayrım yapmadık, şimdi de yapmayacağım. Bu noktada Ünye’ye de büyük görevler düşüyor. Gerçi Ünye çoğu ilçeler de teşkilat çalışmaları konusunda örnek gösterilen bir yer olmuştur. Potansiyeli itibari ile 120 bin nüfuslu Ordu’muzun en büyük ilçelerinden bir tanesidir. Bu coşkunun artarak 31 Mart’ta gösterilmesini bekliyoruz. Var mıyız? ” diyerek destek istedi.

Enver Yılmaz, Ordu’daki ilçe belediye başkan adayları için bir anket yapılacağını, bu anket sonucu, temayül sonucu ve teşkilat sonuçları dikkate alınarak parti merkezi tarafından belirleneceğini söyledi.

Yılmaz, “Allah’ın izni ile seçimi 20 belediyenin 20’sinde de kazandığımızdan sonra Ordu’nun tamamını 2023 vizyonuna hazırlayacağız. Bunu hep beraber yapacağız. Sizlerle birlikte bu başarıları yakalayacağız." dedi. CİHAN

Yorumlar