Opel, Astra Dizel Roadshow kapsamında Erzurum'da

Opel, 24 şehri kapsayan Astra Dizel Roadshow organizasyonuna Erzurum ayağıyla devam ediyor. Erzurumlu otomobil severler Astra Dizelleri test etme imkanına sahip oldu. 1.6 Dizel Astra modellerini yakından tanımak isteyen otomobil severler deneme sürüşü...

Google Haberlere Abone ol
Opel, Astra Dizel Roadshow kapsamında Erzurum'da

Opel, 24 şehri kapsayan Astra Dizel Roadshow organizasyonuna Erzurum ayağıyla devam ediyor. Erzurumlu otomobil severler Astra Dizelleri test etme imkanına sahip oldu. 1.6 Dizel Astra modellerini yakından tanımak isteyen otomobil severler deneme sürüşü yaptı.

'Sınıfının En Sessiz ve En Kuvvetli'' dizel motoru geçen ay itibariyle Opel'in en çok tercih edilen modeli Astra'da satışa sunulmuştu. Opel'in geleceği için büyük önem taşıyan yeni nesil dizel motor Astralar, Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenecek etkinlik ile otomobil severler ile buluşuyor. Roadshow kapsamında 24 ilde 27 aktivite ve deneme sürüşü organize ediliyor. Her gün ortalama 100 otomobil sever yeni nesil dizel motora sahip Astra Ailesinden birini test edip özel kampanyadan faydalanabiliyor. Tanıtım proğramında ayrıca çocukları araba yarışı ve yeşil kutu ile eğlenceli vakit geçirdi.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik "Sınıfının en sessiz ve en güçlü motorunu en çok tercih edilen modelimiz Astra ailesinde Erzurumlulara test ettirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Otomobil severler 1,6 dizel motorumuzun sessizliğini ve gücünü test ederek görecekler. Aktivite kapsamında sunduğumuz özel kampanya ile geniş kitlelere ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.

Opel'in Türkiye'deki en başarılı bayilerinden Erdemir Otomotiv'in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Erdemir ise "Astra Dizel Roadshow aktivitesine ev sahipliği yapmak ve ağırlamaktan son derece mutluyum. Opel markamızın geleceği için önem teşkil eden 1.6 dizel motorumuzu Astra modelimizde Erzurumlu vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. 2014 yılı içerisinde dizel motorumuzun katkısıyla ile satışlarımızı Erzurum'da artırmak istiyoruz.

ODD'nin 2014 yılı ilk çeyrek verilerine baktığımız zaman en yakın rakibimizden iki kat daha fazla satış yaparak tüketicinin en çok tercih ettiği marka onuruna layık görüldük. Bu vesile ile değerli Erzurum halkına içten teşekkürlerimi sunarım. Opel Markamızın geleceğini yukarılara taşımak ve bu doğrultuda müşteri memnuniyet odaklı aksiyon almaya devam edeceğiz. '' diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar