Olur'lu minik tekvandocular, Oltu'lu kardeşleriyle buluştu

Erzurum'un Olur ilçesindeki minik tekvandocular, düzenledikleri ziyarette Oltu'lu kardeşleriyle bir araya geldi. Olur Toki Yatılı Bölge Ortaokulu tekvando kursu öğrencileri, Oltu'ya düzenledikleri ziyaret kapsamında ilçede eğitim ve öğretim...

Google Haberlere Abone ol
Olur'lu minik tekvandocular, Oltu'lu kardeşleriyle buluştu

Erzurum'un Olur ilçesindeki minik tekvandocular, düzenledikleri ziyarette Oltu'lu kardeşleriyle bir araya geldi.

Olur Toki Yatılı Bölge Ortaokulu tekvando kursu öğrencileri, Oltu'ya düzenledikleri ziyaret kapsamında ilçede eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan Karabekir Ortaokulu tekvando öğrencilerini ziyaret ederek, sohbet etti.

Olur Toki Yatılı Bölge Ortaokulu Okul Müdürü Salih Aydoğdu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ayça Özakın nezaretinde Oltu'ya gelen tekvando öğrencileri, Karabekir Ortaokulu Sıtkı Toksoy'u makamında ziyaret ederek okulun spor çalışmaları hakkında bilgi aldı. İki okul öğrencileri arasında yapılan sohbetin ardından öğrencilerin birbirleriyle karşılıklı hediyeleşmeleri ise okul yöneticilerini son derece memnun etti.

Ziyaret kapsamında Oltu Karabekir Ortaokulu'na gelen misafir öğrenciler, daha sonra okulun spor salonuna davet edildi. Spor salonunda yapılan antrenmanda ter döken minik tekvandocuların yetenekleri ise izleyenlerce uzun süre alkışlandı.

Yapılan ziyaretin ardından, Karabekir Ortaokulu Müdürü Toksoy'a misafirperverliğinden dolayı memnuniyetini ifade eden, Olur TOKİ Yatılı Bölge Ortaokul Müdürü Salih Aydoğdu yaptığı konuşmada sporun artılarında olan kardeşlik duygusunun bu ziyaretle taçlanmış olduğunu belirtti.

Karabekir Ortaokulu Müdürü Toksoy, bu güne kadar çok sayıda sporcu yetiştirdiklerini belirtirken, komşu ilçelerdeki okullara da sporcu yetiştirme konusunda yardımcı olmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar