Ölen dozer operatörünün eniştesi: Ev işiyle uğraştığı için uykusuzdu

Eyüp Akpınar Köyü'nde 3. havalimanı inşaat alanına dolgu toprağı temin edilen şantiyede kullandığı iş makinesinin gölete düşmesi sonucu hayatını kaybeden Osman Ceylan’ın cenazesi Adli Tıp’a getirildi. Ceylan’ın eniştesi, “Ailece...

Google Haberlere Abone ol
Ölen dozer operatörünün eniştesi: Ev işiyle uğraştığı için uykusuzdu

Eyüp Akpınar Köyü'nde 3. havalimanı inşaat alanına dolgu toprağı temin edilen şantiyede kullandığı iş makinesinin gölete düşmesi sonucu hayatını kaybeden Osman Ceylan’ın cenazesi Adli Tıp’a getirildi. Ceylan’ın eniştesi, “Ailece bizde kalıyorlar. Ev işleriyle uğraşıyordu, uykusuzdu. Evinde yatamadan hayatını kaybetti.” dedi.

Hayatını kaybeden Osman Ceylan’ın amcaoğlu ve aynı zamanda eniştesi Kazım Ceylan, kayınbiraderi Osman Ceylan, Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kayınbiraderinin 18 yaşından beri bu işle uğraştığını ve işinde deneyim sahibi olduğunu belirten Ceylan, “Ailece yanımda kalıyordu. Evi daha serilmemişti. Eniştesi oluyorum. Gitti evini hazırladı ‘yarın akşam işe çıkacağım’ dedi. ‘Evini hazırla biz de sana geliriz dedim’ ve böylece gitti. Evinde daha yatmışlığı yok. Gündüz evi serdi, tekrar işe gitti başına bunlar geldi. Yedi yaşında çocuğu var, yaklaşık 8 sene önce evlendi.” diye konuştu.

Yedi yaşında bir erkek çocuğu olan Osman Ceylan’ın eşinin ise henüz olaydan haberinin olmadığını söyleyen enişte Ceylan, “Şu an için söylemedik. Sağlık ekipleri ayarladıktan sonra haber vereceğiz. Ama tüm akrabalarımız yanında.” dedi

Kendisinin de dozer operatörü olduğunu söyleyen Ceylan, ” ‘Bugün uykusuzum, bu gece zor olacak’ dedi.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar