Öldürülen 2 Türkmen'in cesedi Adli Tıp'a kaldırıldı

Beyoğlu’nda kaldıkları apartmanda silahla vurularak öldürülen Türkmenistan uyruklu iki kişinin cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Öldürülen 2 Türkmen'in cesedi Adli Tıp'a kaldırıldı

Beyoğlu’nda kaldıkları apartmanda silahla vurularak öldürülen Türkmenistan uyruklu iki kişinin cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gözleri önünde iki kişi öldürülen ve öldürülen şahıslardan birinin kız kardeşi olduğu öne sürülen kadın ise uzun süre gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kocatepe Mahallesi Çaylak Sokak 33 numarada bulunan apartmanda Türkmenistan uyruklu Rustam Mattiyev (27) ile Murat Besimov (22) saat 06.30 sıralarında silahla vurularak öldürülmüştü. Apartmanın bulunduğu sokağı emniyet şeridiyle kapatan polis, binada geniş çaplı inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri kapsamlı delil araştırdı. Cinayet büro dedektifleri de görgü tanıklarının ifadesini aldı. Şüpheli görülen şahıslar tek tek incelendi. Polis ayrıca gözleri önünde iki kişi öldürülen ve Murat Besimov’un kardeşi olduğu iddia edilen Leyla Besimov’un da bilgisine başvurdu. Polislere olayı aktaran Leyla Besimov kaldırıma çökerek uzun süre gözyaşı döktü. Ağlayan kadını polisler otomobile bindirerek sakinleştirmeye çalıştı.

İddialara göre cinayetle sonuçlanan olay, Rustam Mattiyev, Murat ve Leyla Besimov ile kimliği öğrenilemeyen bir şahsın barda eğlendikten sonra eve geldiklerinde yaşandı. Kimliği öğrenilemeyen şahsın Leyla Besimov’a sarkıntılık ettiği bunun üzerine de kavga çıktığı öne sürüldü. Besimov ve Mattiyev’i silahla öldüren şahsın kaçtığı ileri sürüldü. Rustam Mattiyev ile Murat Besimov’un cesetleri Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, cinayeti işledikten sonra kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


CİHAN

Yorumlar