Okul müdüründen personele doğum günü sürprizi

Amasya’da bir okul müdürü 10 öğretmen ve 2 hizmetli personeline doğum günü sürprizi yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Okul müdüründen personele doğum günü sürprizi

Amasya’da bir okul müdürü 10 öğretmen ve 2 hizmetli personeline doğum günü sürprizi yaptı.
Personelin sadece evlerinde değil iş hayatlarında da kendilerini ev ortamı huzurunda hissetmeleri gerektiğini kaydeden Okul Müdürü Muharrem Bostancı, çalışan personele bu tür yaklaşımların performansı daha da artırdığını söyledi.

    Amasya il merkezinde eğitim öğretim faaliyeti gösteren Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Muharrem Bostancı, okulda görev yapan bir öğretmen ile işbirliği yaparak bu sürprizi hazırladıklarını ifade etti. Bostancı şunları kaydetti: “Şubat ayında doğmuş olan 10 öğretmen ve 2 hizmetli personeli tespit ettikten sürpriz yapmayı düşündüm. Bu olayı kantinciler dahil herkesten sakladık. Amacımız okulumuzda da bir aile ortamında olduğumuzu göstermekti. Arkadaşlarımız zaten çok yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bizler arkadaşlarımız seviyoruz. Bu okulda çalışan arkadaşlarımız arasında hiçbir zaman ayrım yapmadık yapmayız da. Yardımcı personel arkadaşlarımız arasından da doğum günü olan vardı. Hatta birisinin ayağında kırık var ve evde istirahatli olmasına rağmen onu da öğretme arkadaşlarımız ile beraber buraya getirdik ve hep birlikte doğum günü kutladık.”

    Doğum günü sürprizinin yapılacağı saatlerde evde ayağının kırık olmasından dolayı istirahatli olan hizmetli personel Fatih Şen, toplantı var bahanesiyle okula getirildi. Hizmetli personel kendi resminin de basılı olduğu pastayı görünce gözyaşlarını tutamadı. Doğum günlerinin hatırlanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler ise okul müdürüne teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar