Okul basan müfettişlere, aileler tepki gösterdi

Adana’da özel bir okulda müfettişlerin küçük çocuklara yönelik siyasi soru sormalarına öfkelenen bir grup veli, müfettişlere tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Okul basan müfettişlere, aileler tepki gösterdi

Adana’da özel bir okulda müfettişlerin küçük çocuklara yönelik siyasi soru sormalarına öfkelenen bir grup veli, müfettişlere tepki gösterdi. Veliler, çocukların siyasete alet edilmemesini isteyip, müfettişlerin çocukları sorgulamasını doğru bulmadıklarını ifade etti.

Adana'nın Çukurova ilçesindeki özel bir okula gelen müfettişler, burada okul idarecilerine, öğrencilerin, bazı konularda ifadelerini almak istediklerini söyledi. Ardından müfettişlerin, öğrencilere, okulda iktidar partisi aleyhine konuşanlar olup olmadığını sorduğu öğrenildi. Öğrencilerin, durumu ailelerine bildirmesi üzerine veliler okula geldi.

Müfettişlere tepki gösteren aileler, küçük çocukların siyasi sorularla sorguya alınmalarına tepki gösterdi. Velilerin çektiği görüntülerde, iki müfettişin, ailelerin tepkisi üzerine 'güvenli bir ortam olmadığını' öne sürerek okulu terk ettiği görüldü.

CİHAN

Yorumlar