Okmeydanı'nda yaralanan gencin hayati tehlikesi sürüyor

Okmeydanı'nda çıkan olaylarda yaralanan Uğur Kurt'un hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kurt'u hastanede ziyaret eden Ferhat Tunç da şahsın belden aşağısının felç olduğunu iddia etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Okmeydanı'nda yaralanan gencin hayati tehlikesi sürüyor

Okmeydanı'nda çıkan olaylarda yaralanan Uğur Kurt'un hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kurt'u hastanede ziyaret eden Ferhat Tunç da şahsın belden aşağısının felç olduğunu iddia etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Sanatçı Ferhat Tunç, Okmeydanı'nda çıkan olaylarda silahla yaralanan Uğur Kurt'u hastanede ziyaret etti. Çıkışta açıklama yapan Salıcı, “Kurt, şu anda hastanede yoğun bakımda. Maalesef hayati tehlikesi devam ediyor. Polis şiddeti artık son bulmalı” dedi.

Ferhat Tunç ise “Doktorun ifadesiyle, kurşun kardeşimizin belden aşağısının felcine neden olmuş. Damarlar yoğun bir hasar görmüş. Kanamanın durdurulmasının geçici olduğunu ve hayatı tehlikesini devam ettiğini söyledi. Doktor, kurşunun gerçek olduğunu ve gerçek olması nedeniyle hasarın büyük olduğunu söyledi. Umutsuz bir durum hakim.“ diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar