Okmeydanı'nda 'Berkin Elvan' protestosu

Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde Berkin Elvan'ı anmak amacıyla toplanan bir grup, yola barikat kurup ateşe verdi.

Google Haberlere Abone ol
Okmeydanı'nda 'Berkin Elvan' protestosu

Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde Berkin Elvan'ı anmak amacıyla toplanan bir grup, yola barikat kurup ateşe verdi. Polise havai fişekle karşılık veren grup, zaman zaman ara sokaklardan çıkıp polis araçlarına molotof attı. Eylemler sebebiyle Piyalepaşa Caddesi ve bazı ara sokaklar uzun süre trafiğe kapalı kaldı .

Mithatpaşa Caddesi üzerinde akşam saatlerinde toplanan yüzleri maskeli bir grup, yola barikat kurup eylem yaptı. Barikatı ateşe veren grup, çevrede bulunan iş yerlerinin duvarlarına sloganlar yazdı. Gruptakiler, bölgeye intikal eden polis ekiplerine molotof bombası attı. Şişe ve havai fişekle polise saldıran gruba, olay yerindeki zırhı araç içerisindeki polisler biber gazı ile karşılık verdi. Bazı göstericiler, zaman zaman ara sokaklardan gelerek bekleme noktasındaki zırhlı polis araçlarına molotof fırlattı.

Eylemler sebebiyle Piyalepaşa Caddesi ve bazı ara sokaklar bir süreliğine trafiğe kapalı kaldı. Atılan fişekler bir işyeri tabelasına çarpınca yangına sebep oldu. Küçük çaplı yangın elektrik kablosuna şaşe yaptırdı. Patlamalar sebebiyle bölgenin bir kısmında elektrikler kesildi.

Polis ekiplerinin bölgedeki bekleyişi sürüyor. CİHAN

Yorumlar