Öğretmen kardeşler yakın akrabalarına saldırdı: 2’si ağır 3 kişi yaralı

Tunceli’de çıkan arazi kavgasında öğretmen kardeşler, aynı aileden baba ve iki oğlunu bıçakladı.Tunceli merkeze bağlı Dilek köyünde, Gökmen ve Göktepe aileleri arasında bıçak ve silahların çekilmesi sonucu aynı aileden Dursun Gökmen...

Google Haberlere Abone ol
Öğretmen kardeşler yakın akrabalarına saldırdı: 2’si ağır 3 kişi yaralı

Tunceli’de çıkan arazi kavgasında öğretmen kardeşler, aynı aileden baba ve iki oğlunu bıçakladı.

Tunceli merkeze bağlı Dilek köyünde, Gökmen ve Göktepe aileleri arasında bıçak ve silahların çekilmesi sonucu aynı aileden Dursun Gökmen ve oğulları Ali Haydar Gökmen, Hasan Gökmen, iki kardeş ve bir amca oğlu tarafından bıçaklandı. Karaciğer ve mide kısmından darbe alan ve durumu ağır olan Hasan Gökmen ameliyata alınırken, Ali Haydar Gökmen ise ilk müdahalesinin ardından Jandarma Komutanlığı'na bağlı Skorsky helikopter tarafından Elazığ Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

“ÖĞRETMEN KARDEŞLER SİLAH VE BIÇAKLA SALDIRDI”

İddiaya göre, Tunceli merkeze bağlı Dilek köyünde ikamet eden ve akraba olan Gökmen ile Göktepe aileleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine C.G. ile A.G. isimli kardeşler ile amca çocuğu Ş.G. isimli öğretmenler, bıçakla Baba Dursun Gökmen (66) ile çocukları Ali Haydar Gökmen (31) ve Hasan Gökmen’i (28) yaraladı.

Vatandaşların yardımı ile Tunceli Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılardan Dursun Gökmen’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bıçaklama olayını gerçekleştiren C.G., A.G. ve Ş.G. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayın ardından Tunceli Devlet Hastanesi'ne gelen yaralı gençlerin annesi Fadime Gökmen, çocuklarının ve eşinin arabaya binmek isterken önce silah ardından bıçaklı saldırıya uğradıklarını söyledi. Olayın ardından jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar