Öğrencisinin yumruklu saldırısına uğrayan öğretmen yoğun bakımda

Kayseri’de meslek lisesi öğretmeni, öğrencisinden yediği yumruk sonrasında yere düşerek, kafasını kaldırıma çarptı. Beyin kanaması geçiren öğretmen yoğun bakıma kaldırılırken, öğrenci ise polis tarafından gözaltına alındı....

Google Haberlere Abone ol
Öğrencisinin yumruklu saldırısına uğrayan öğretmen yoğun bakımda

Kayseri’de meslek lisesi öğretmeni, öğrencisinden yediği yumruk sonrasında yere düşerek, kafasını kaldırıma çarptı. Beyin kanaması geçiren öğretmen yoğun bakıma kaldırılırken, öğrenci ise polis tarafından gözaltına alındı.

Melikgazi ilçesi Belsin Selimiye Mahallesi Seyyid Burhaneddin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, okulun teknik Müdür Yardımcısı Mehmet Aktaş (59), öğrencisinin saldırısına uğradı. Cuma namazı için okuldan ayrılan öğretmen Mehmet Aktaş'ın önü iddiaya göre 12'nci sınıf öğrencisi F.Ş.(17) tarafından kesildi. F.Ş.'nin doktordan aldığı istirahat raporunu Mehmet Aktaş'a vermek istediği, Aktaş'ın da öğrenci işlerinden sorumlu olmadığını belirterek, raporu öğrenciye geri verdiği, ikili arasında bu nedenle tartışma yaşandığı bildirildi. Tartışmanın büyümesi üzerine F.Ş.'nin müdür yardımcısı Aktaş'a yumruk attığı, dengesini kaybeden Aktaş'ın yere düştüğü ve kafasını kaldırıma çarparak olay yerinde bayıldığı ileri sürüldü. Baygınlık geçiren müdür yardımcısı Aktaş, 112 Acil ambulansı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalede beyin kanaması geçirdiği belirlenen Aktaş, yoğun bakımda kontrol altına alındı. Polis ise F.Ş.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan olayla ilgili tepkilerini dile getiren bir grup öğretmen açıklama yaptı. Sendikalarda yapılan saldırıyı kınadı ve öğretmen Mehmet Aktaş’a sahip çıktı.

CİHAN

Yorumlar