Öğrencilerden Alçakgönüllülük Projesi

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 'Değerler Eğitimi' projesi kapsamında Muş Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilerden Alçakgönüllülük Projesi

Muş Selcen Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 'Değerler Eğitimi' projesi kapsamında Muş Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.

    Ziyarete, Okul Müdürü Recai Uluğbay, Müdür Yardımcısı Ömer Şener, Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Reyhangül Yalçın ve rehber öğretmenler Hülya Özütükenmez, Semih Aslan ve 20 öğrenci katıldı.

    Muş Milli Eğitim Müdürlüğü'nün geçen yıl başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında her ay bir değer belirlediğini ve mart ayının değerinin 'Alçak gönüllük' olduğunu belirten Okul Müdürü Recai Uluğbey, “Öğrencilerimizin belirlenen değerleri içselleştirmeleri için 'Alçak gönüllük' değerine uygun olarak Muş Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret ettik. Bu ziyaret fikri tamamen öğrencilerimizden geldi. Alçak gönüllülük, kibirlenmenin, büyüklük taslamanın zatıdır. Toplumdaki mevkisi ne olursa olsun insanların birbirleriyle olan münasebetleri kardeşçe olmalıdır. Karşısındaki insana şefkat ve merhametle, alçak gönüllü olarak davranmalıdır. Kibir ve gururdan sakınmalıdır.” dedi.

Yorumlar