Öğrenciler Summerfest ile yaza merhaba dedi

Romanya'da faaliyet gösteren Uluslararası Bükreş Koleji, dün yaptığı etkinliklerle yaza merhaba dedi.Öğrencilerin ve velilerin yüksek katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler kurulan aktivite masalarında hünerlerini göstermeye...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler Summerfest ile yaza merhaba dedi

Romanya'da faaliyet gösteren Uluslararası Bükreş Koleji, dün yaptığı etkinliklerle yaza merhaba dedi.

Öğrencilerin ve velilerin yüksek katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler kurulan aktivite masalarında hünerlerini göstermeye çalıştı. Karnaval havasında geçen yaz festivalinde birbirinden farklı ve ilginç aktiviteler, öğrenciler tarafından tek tek denendi. Aktivitelerden en çok ilgiyi hava tabancası gördü. Öğrenciler hazırlanan davul benzeri silah ile kağıt bardakları devirmeye çalıştılar. Ayrıca pinpon sektirerek hedefi vurma, IQ testi ve karmaşık küp yapımı, hedeflere halka geçirme havuzda ördek yakalamaca balonlu sumo güreşi, kutudan hediye bulma gibi değişik ve zevkli aktiviteler öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Açılan taş ve alçı kalıp boyama, ebru, t-shirt boyama aktiviteleri ise kız öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle saç model bağlama ve özel efektli makyaj stantları kız öğrencilerin yoğun oldukları yerlerdi. Ayrıca açılan yemek standında veli ve öğrenciler Türk mutfağından örnekler tatma imkanı buldular.

CİHAN

Yorumlar