Öğrenciler Soma için kermes açıp yardım topladı

Batman'da öğrenciler Soma'ya destek için değişik etkinlikler düzenliyor. Batman Üniversitesi öğrencileri yardım standı açarken İnci Sağlık Koleji öğrencileri kermes düzenledi. Batman'da Üniversite öğrencileri geçtiğimiz hafta Manisa'nın...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler Soma için kermes açıp yardım topladı

Batman'da öğrenciler Soma'ya destek için değişik etkinlikler düzenliyor. Batman Üniversitesi öğrencileri yardım standı açarken İnci Sağlık Koleji öğrencileri kermes düzenledi.

Batman'da Üniversite öğrencileri geçtiğimiz hafta Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine yönelik yardım kampanyası başlattı.

Üniversite kampusunda kurulan yardım sandığından toplanan yardımlar 25 kişilik öğrenci ekibiyle birlikte Soma'ya ulaştırılacak. Öğrenciler "Batman olarak Soma'ya karşı duyarsız kalamazdık. Maden faciasında hayatını kaybeden yurttaşlarımızın ailelerine bir nebze katkı sunabilirsek ne mutlu bizlere" dediler.

"Zaman kardeşlik zamanıdır" sloganı ile kermes düzenleyen İnci Sağlık Koleji öğrencileri ise Manisa Soma'da hayatını kaybeden madencilerin acısını kardeşçe paylaştıklarını söyledi. Elde edilecek gelirin Soma'da hayatını kaybedenlere bağışlayacaklarını belirten öğrenciler, bunun bir insanlık görevi olduğunu söylediler. CİHAN

Yorumlar