Öğrenciler sanat gecesinde stres attı, hünerlerini sergiledi

Özel Toros Finike Kolej öğrencileri, ders ve sınav stresini sanat gecesinde attı. Gecede öğrenciler, yıl içinde kulüp faaliyetleri çerçevesinde çalmayı öğrendikleri enstrümanları çalarak şarkılar, türküler söyledi. Öğrencilerin performansları...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler sanat gecesinde stres attı, hünerlerini sergiledi

Özel Toros Finike Kolej öğrencileri, ders ve sınav stresini sanat gecesinde attı. Gecede öğrenciler, yıl içinde kulüp faaliyetleri çerçevesinde çalmayı öğrendikleri enstrümanları çalarak şarkılar, türküler söyledi. Öğrencilerin performansları ailelerinden tam not aldı.

Okul korosunun söylediği şarkılar, dinleyicilere keyifli anlar yaşatırken; birinci sınıfların müzik gösterisi de büyük beğeni topladı. Okulun saz, gitar ve org kulübü öğrencilerinin gösterileriyle devam eden programda, birbirinden güzel şarkılar seslendirildi.

Öğrenci ve velilerine yönelik birçok sanatsal ve sportif faaliyet düzenlediklerini belirten Özel Toros Finike Kolej Müdürü Cemil Demirtaş, “Bize emanet edilen çocukları kendi çocukları bilip, sayısal ve sözel bilgilerle donatmanın yanında, onları hayata hazırlamak için gayret sarf ediyoruz. Sosyal faaliyetler ve İngilizce eğitiminin yanı sıra, ZEP sınıfı kurarak büyük başarılara imza attık, bu gün de hem resim sergimizin açılışını yaptık hem de sanat gecemizi gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Öğrenciler, görsel sanatlar dersinde hazırladığı resim, cam mozaik, ebru sergisi ve çeşitli resimler davetliler tarafından büyük ilgi ile gezildi. Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen programa Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Eşi Dilek Sarıoğlu, idareciler, öğretmenler, ve öğrencilerin aileleri katıldı. CİHAN

Yorumlar