Öğrenciler, öğle menüsünde Asya yemeklerini tattı

Bayrampaşa Fatih Koleji öğrencileri, bugün öğle menüsünde Asya mutfağından yemekleri tattı.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler, öğle menüsünde Asya yemeklerini tattı

Bayrampaşa Fatih Koleji öğrencileri, bugün öğle menüsünde Asya mutfağından yemekleri tattı. Öğrenci ve öğretmenlerden yemeklerden memnun kaldıklarını söyledi.

Bayrampaşa’da bulunan Fatih Koleji’nde öğrenci ve öğretmenler öğlen yemeği menüsünde sürprizle karşılaştı. Okulun yemeklerini yapan şefler, öğrencilerin dünya mutfağından farklı yemeklerle tanışmasını amaçlayarak değişik bir menü hazırladı. Asya yemeklerinin yer aldığı menüde, Japon mutfağından teriyaki soslu füme et, Çin böreği, Özbek pilavı, Tayland mutfağından soğuk erişte salatası beğeniye sunuldu. Öğrenci ve öğretmenlerin büyük bir beğeniyle yediği yemekler herkesten tam not aldı. Öğrenciler, özellikle Çin böreğini beğendiklerini ifade ederek, “Daha önce bu tarz yemekler tatmamıştım. Hepsini çok beğendim.” diye konuştu.

Okulun mutfak şefi Harun Özdemir’de menünün olumlu karşılandığını belirtti. Özdemir, “Menüden memnun olduklarını söylediler. İlerleyen günlerde bunların devamını istediler. Bizde ilerleyen aylarda tekrar öğrenci ve öğretmenlerimize böyle sürpriz menüler hazırlayacağız.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar