Öğrenciler halk müziği yarışmasında hünerlerini sergiledi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu müdürlüğü koordinatörlüğünde, ilçedeki ortaokullar arası 3. geleneksel halk müziği ses yarışması düzenlendi.Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmaya 12 okul...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler halk müziği yarışmasında hünerlerini sergiledi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu müdürlüğü koordinatörlüğünde, ilçedeki ortaokullar arası 3. geleneksel halk müziği ses yarışması düzenlendi.

Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmaya 12 okul katılırken, yarışma öncesi kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Orhan Aydın, tüm yarışmacılara başarı dileklerinde bulundu.

Her okuldan bir öğrencinin bir eserle katıldığı yarışma sonrası dereceye giren öğrenciler ödül alırken, yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Tatvan Kaymakamlığı katkılarıyla düzenlenen yarışmada, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Hazar Aykan “Ey Dilbere” eseriyle birinci, Yoncabaşı Ortaokulu öğrencisi Fatma Demirkol “Neredesin Sen” eseriyle ikinci, Çağlayan Ortaokulu öğrencisi Nalan Avcı “Oy Dağlar” eseriyle üçüncü oldu.

Programa, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve eşi Çiğdem Erkan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar ve kurum amirleri ile öğrenci velileri izleyici olarak katıldı. CİHAN

Yorumlar