Öğrenciler boyama şenliğinde doyasıya eğlendi

Özel Sümbül İlkokulu, anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine yönelik boyama şenliği düzenledi. Okul bahçesindeki şenlikte öğrenciler eğlence ve yarışma heyecanını aynı anda yaşadı. Bu yıl 6.sı gerçekleşen ve geleneksel hale getirilen...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler boyama şenliğinde doyasıya eğlendi

Özel Sümbül İlkokulu, anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine yönelik boyama şenliği düzenledi. Okul bahçesindeki şenlikte öğrenciler eğlence ve yarışma heyecanını aynı anda yaşadı. Bu yıl 6.sı gerçekleşen ve geleneksel hale getirilen boyama şenliğine yaklaşık 250 minik öğrencinin katıldı.

Okul Müdürü Atilla Ceylan, şenlikle ilgili yaptığı açıklamada, minik öğrencilere eğitim öğretim hayatının başında farklı bir mutluluk ve heyecan yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. Ceylan, “ Sümbül Koleji olarak Ilgın’da hep farklı ve yeni çalışmalara imza atan okulumuz bu etkinlikle minik öğrencilerimize güzel ve mutlu bir gün yaşattık. Şenliğe katılan bütün öğrencilere, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederiz.” dedi.

45 dakika boyunca resim yapan minik öğrenciler, yarışmanın ardından arkadaşları ile birlikte okul bahçesine kurulan şişme havuzlarda gönüllerince eğlendi. Dereceye giren öğrencilere, bisiklet, oyun hamuru, madalya ve başarı belgesi, dereceye giren öğrencilerin öğretmenlerine çeşitli hediyeler verildi.

CİHAN

Yorumlar