Öğrenciler 'Asrı Saadeti' canlandırdı

Özel Polatlı Samanyolu İlk ve Ortaokulu öğrencileri hazırladıkları Kutlu Doğum programında Asrı Saadeti canlandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler 'Asrı Saadeti' canlandırdı

Özel Polatlı Samanyolu İlk ve Ortaokulu öğrencileri hazırladıkları Kutlu Doğum programında Asrı Saadeti canlandırdı.
Öğrenciler, kız çocuklarının diri diri gömüldüğü ve Peygamberlik mührünü gören ve öpen tek sahabe Ukkaşe’yi(ra) anlatan skeçleri ile izleyenlerin duygulandırdı.

Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programında ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. 13 Eylül Kültür Merkezindeki Programa, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Fikret Işık, Özel Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Uysal, Özel Maltepe Dershanesi Genel Müdürü Mustafa Ali İnoğlu, Polatlı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Hasdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Fikret Işık, Peygamber sevgisi için salonu hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Işık, günümüzde insanlığın ızdırabının, Peygamber Efendimizi (sav) tam manasıyla hakiki şahsiyetini bilmemiş olmasından kaynaklandığını belirtti. Efendimizin getirdiği, hayat bahşeden esaslara kucak açmak gerektiğini dile getiren Fikret Işık, dünyanın sarsıntısının da, sıkıntısının da bundan doğduğunu ifade etti.

Işık, Efendimizi anlamadıkça, sevmedikçe, rehber edinmedikçe insanlığın bu sıkıntı, sarsıntı ve buhrandan kurtulmasının mümkün olmadığını kaydetti. Işık ayrıca, insanlığın Efendimizi anlamak zorunda olduğunu, O’nu anlamak için sınava katılan Polatlılara teşekkür etti.

Program sonunda Herkes O’nu Okuyor sınavında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Sınavda, Efendiler Efendisi kitabında birinci olan Enes Sezgin notbook, ikinci olan Muhammed Taşkaya notbook, üçüncü olan Elanur Paksoy bisiklet verilirken, Efendimiz kitabında birinci olan Sümeyra Demir Umre, ikinci olan Nesrin Yılmaz Umre ve üçüncü olan Sebiha Dereköy tablet bilgisayar kazandı. Sonsuz Nur kitabında ise birici olan Ali Rahmin Cingil Umre, ikinci olan Hatice Üstün saat, üçüncü olan Faysal Yıldırım saat hediye edildi. CİHAN

Yorumlar