'Öğrenci nasıl karne getirirse getirsin iyi davranılmalı'

Eğitim-İş Bafra Temsilci Başkanı Atakan Şen, 2013-2014 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile ilgili sendika binasında açıklamada bulundu. Şen, açıklamasında, karnelerini alacak öğrencilere nasıl karne getirirlerse getirsinler iyi davranılmasını...

Google Haberlere Abone ol
'Öğrenci nasıl karne getirirse getirsin iyi davranılmalı'

Eğitim-İş Bafra Temsilci Başkanı Atakan Şen, 2013-2014 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile ilgili sendika binasında açıklamada bulundu. Şen, açıklamasında, karnelerini alacak öğrencilere nasıl karne getirirlerse getirsinler iyi davranılmasını tavsiye etti. Şen, "Onları her ne olursa olsun kucaklayarak karşılayın. Unutmayınız ki onlar hepimizin geleceği olan yavrularımız ve gençlerimizdir. Hiçbir şey onlardan daha değerli değildir. Sorunları tatilde konuşarak giderme yoluna gidiniz ve ailecek güzel bir tatil geçiriniz lütfen. Sınava girecek olan 12. sınıf öğrencilerimize de ayrıca başarılar diliyoruz." dedi.

"ÖĞRETMEN DE ÖĞRENCİ DE MAĞDUR EDİLİYOR"

Eğitimin sorunlarının bitmediğini dile getiren Şen, "Tabi ki sorunlarımız var, başta öğretmen yetiştirme problemleri olmak üzere, personel istihdam sorunları, derslik sayısında ki yetersizlikler, fiziki ortam yetersizlikleri, kalabalık sınıflar, öğretmensiz okullar, bilimsellikten, sanattan, spordan uzak programlar ve birçok plansız uygulamalar sonucunda eğitim sistemimizde başarısızlıklar da vardır. Eğitim emekçileri, öğrenciler ve veliler mağdur edilmektedir. Gelecek eğitim öğretim yılında daha başarılı ve sorunlarımızın bir kısmının en azından giderilerek başlamak temennisi ile tüm öğrencilerimize güzel bir tatil diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar