OGİAD Mobilya Komisyonu ilk toplantısını yaptı

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) bünyesinde oluşturulan Mobilya Komisyonu, ilk toplantısını, İrfan Pancar başkanlığında gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
OGİAD Mobilya Komisyonu ilk toplantısını yaptı

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) bünyesinde oluşturulan Mobilya Komisyonu, ilk toplantısını, İrfan Pancar başkanlığında gerçekleştirdi.

OGİAD Mobilya Komisyonu Başkanı İrfan Pancar Osmaniye'de mobilya sektörüyle ilgili üye firmaları bir araya getirerek sektörle ilgili sıkıntıları ve çözüm yollarını araştıracak bir komisyon oluşturduklarını söyledi. Pancar, "Komisyonda üyelerimiz arasındaki Ticari köprülerin kurulmasının yanında çevre illerdeki TUSKON'a bağlı derneklerimizle irtibata geçerek bu derneklerde bulunan Mobilya komisyonlarıyla ortak projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Çevre illerdeki derneklerimiz bünyesinde faaliyet gösteren Mobilya komisyonlarında ki işadamlarıyla Ticari köprüler kuracağız." dedi.

TUSKON'un mobilya ve mobilya malzemeleri sektörlerinde düzenlediği Türkiye - Dünya Ticaret köprülerine üyeleriyle birlikte katılarak ürünlerini yurt dışı pazara ulaştırmak için çalıştırmalar yaptıklarını belirten Pancar, "Bu büyük organizasyonda yurt içinden katılan firmaların standlarını gezerek yeni geliştirilen ürünleri ve projeleri görme imkanı buluyoruz. Ayrıca üyelerimizle birlikte Yurtiçi ve Yurtdışı Mobilya fuarlarına katılarak ürünlerimizi dış pazarlara sunmanın yanında Osmaniye ekonomisini canlandırmak için yeni projeler geliştireceğiz." diye konuştu.

Osmaniye'de yapılan Mobilya sektöründe kullanılan ürünlerin Osmaniyeli işadamlarından tedarik edecek çalışmaların yapılacağını da vurgulayan Pancar, "Mobilya sektöründeki bu hareketlilik kentin ekonomisini canlandıracaktır. Diğer büyük şehirlere düzenlenecek sektörel gezilerimizle üyelerimizin tecrübeleri adına kazanımlarının artacağını düşünerek bu gezileri sürekli hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.

OGİAD Mobilya Komisyonu, Mobilya Komisyon Başkanı İrfan Pancar, Komisyon Başkan yardımcıları Mehmet Güler, Ferhat Sülü, Komisyon Üyeleri Kadir Karayiğit, Mustafa Özcan, Ahmet Şaşmaz, Mahmut Poyraz, Ali Şahin, Mehmet Küpeli, Mehmet Şahin, Celal Evin, Yakup Çoban, Mehmet Ali Karaoğlan'dan oluştu. CİHAN

Yorumlar