Ödemiş şehit polisini uğurladı

Ağrı'da Özel Harekat polislerin bulunduğu zırhlı aracın Ağrı-Doğubayazıt karayolunda şarampole devrilmesi sonucu şehit olan Gökhan Kirazlı, memleketi İzmir’in Ödemiş ilçesinde toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Ödemiş şehit polisini uğurladı

Ağrı'da Özel Harekat polislerin bulunduğu zırhlı aracın Ağrı-Doğubayazıt karayolunda şarampole devrilmesi sonucu şehit olan Gökhan Kirazlı, memleketi İzmir’in Ödemiş ilçesinde toprağa verildi. 22 yaşındaki Kirazlı için Hamdibey Camisi'nde tören düzenlendi. Törene İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, Alay Komutanı Kurmay Albay İbrahim Aydın, daire müdürleri, şehit polisin silah arkadaşları, kolluk kuvvetleri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Cenaze namazını, Ödemiş İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç kıldırdı. Kısa bir konuşma da yapan Bilgiç, şehit polisin yakınlarına ve emniyet mensuplarına başsağlığı diledi. Gökhan Kirazlı daha sonra, Cemal Mimargil Sokak'taki baba evine götürüldü ve helâllik alındı. Bu sırada annesi ve babası sinir krizi geçirdi. Babası, tekerlekli sandalyede oğlunu uğurladı. Şehit polis Kirazlı. Sungurlu Mezarlığı'nda defnedildi.

OLAY

Ağrı-Doğubayazıt çevre yolundan Doğubayazıt yönüne giden ve içerisinde Özel Harekat ekibinin bulunduğu 04 A 0059 plakalı zırhlı araç, Kumlugeçit köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilmişti. Kazada yaralanan altı polis memurundan Gökhan Kirazlı, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu. CİHAN

Yorumlar