Odaları mezarlığa baktığı için şehir hastanesinin yapımına başlanmadı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, temeli 1 Aralık 2013 tarihinde temeli atılmasına rağmen yaklaşık yedi aydır hiç çalışma yapılmayan 560 yataklı şehir hastanesinin gecikme sebebinin, hasta odalarının mezarlığa bakması olduğunu söyledi....

Google Haberlere Abone ol
Odaları mezarlığa baktığı için şehir hastanesinin yapımına başlanmadı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, temeli 1 Aralık 2013 tarihinde temeli atılmasına rağmen yaklaşık yedi aydır hiç çalışma yapılmayan 560 yataklı şehir hastanesinin gecikme sebebinin, hasta odalarının mezarlığa bakması olduğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Bektaş'a hoşgeldin ziyaretinde bulundu. Ziyarette basın mensuplarının, söz konusu hastaneyle ilgili sorularını cevaplayan Tanrıverdi, hastanenin yapımının iptal olduğu söylentilerini yalanladı. Şehir hastanesinin Manisa için önemli bir proje olduğunu dile getirerek, “Manisa'ya kazandırmak için büyük mücadele verdik. Temel atımından sonra proje tadilatı noktasında bir çalışma yapıldı. Dolayısıyla proje tadilatı sebebiyle bir gecikme yaşandı. Asla iptal gibi bir durum yoktur. Her ne olursa olsun 560 yataklı şehir hastanesini Manisa'ya kazandıracağız. Gecikmesi tamamen özel sektörden kaynaklı bir sorundur. Kendileriyle bir görüşme yaptım, şehir hastanesi ilimize kesinlikle kazandırılacak.” dedi.

VALİ: GERÇEK NEDEN HASTA ODALARININ MEZARLIĞA BAKMASI

Vali Bektaş ise hastane projesinde tadilata gidilmesinin gerçek sebebinin, hasta odalarının mezarlığa bakması olduğunu söyledi. Sağlık Bakanlığı'nın ilgili firmadan proje tadilatı istediğini aktaran Bektaş, "İlgili firma, tekrar üç ayrı proje hazırlayarak Sağlık Bakanlığı'na sundu. Bakanlık projelerden birisini onayladığı zaman iş başlayacak. Buradaki gecikme bundan kaynaklanıyor.” şeklinde konuştu.

Adnan Menderes Mahallesi'nde, belediyeye ait eski şantiye alanına yapılacak şehir hastanesinin temel atma töreni, 1 Aralık 2013 tarihinde yapıldı. Temeli Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Manisa milletvekilleri ve bürokratlar birlikte attı. CİHAN

Yorumlar