Numan Kurtulmuş: Twitter Türkiye'yi adam yerine koymuyor, kale almıyordu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, twitter yasağı ile ilgili soruya, "Twitter, Türkiye'yi adam yerine koymuyor, kale almıyordu.

Google Haberlere Abone ol
Numan Kurtulmuş: Twitter Türkiye'yi adam yerine koymuyor, kale almıyordu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, twitter yasağı ile ilgili soruya, "Twitter, Türkiye'yi adam yerine koymuyor, kale almıyordu." cevabını verdi. Özgürlüklerin yasaklanmadığını savunan Kurtulmuş, "Yalanların, sahtekarlıkların bir karşılığı olmamalı mı?" dedi.

Çorum'da gazetecilere açıklama yapan Numan Kurtulmuş, Twitter'ın kapatılmasıyla ilgili olarak şöyle konuştu: ''Twitter dediğiniz şey de nihayetinde bir şirket. Bu şirket Türkiye'yi şimdiye kadar hiç takmıyor, hiç adam yerine koymuyordu. Türkiye'den giden taleplere karşı sadece iki şart altında kullanıcı hesap bilgilerini veriyordu. Twitter ya da sanal alemdeki kullanım yüzünden insan öldüyse ya da birtakım çocuk cinsel suçları kapsamına giren suçlar işlendiyse, IP hesaplarını kim kullandı? kullanıcı kimdir, bunları Türkiye'ye veriyordu.

Bunların dışında ne yazık ki Türkiye'yi adam yerine koymuyor, kaale almıyordu. Halbuki, binlerce, milyonlarca fake hesap üzerinden Türkiye'de neler yapıldı. Benim de başımdan geçti. Benimle ilgili uydurma haber, onlarca fake hesap üzerinden anından yayıldı. Bir saat sonra bunun uydurma haber olduğu anlaşıldı ama bu kadar. Hakaretin, bu kadar uydurma haberlerin, montajların, yalanların, sahtekarlıkların, insan haysiyetlerini ayaklar altına alan işlerin bir hesabı olmamalı mı, bir karşılığı olmamalı mı?''







CİHAN

Yorumlar