Nişanlısını Döven Genci Kaçırıp Darp Ettiler

Adana'da nişanlısını başka bir erkekle konuştuğu için darp eden şahsı kaçırıp öldüresiye döven genç kızın kardeşiyle birlikte 4 kişi tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Nişanlısını Döven Genci Kaçırıp Darp Ettiler

Adana'da nişanlısını diğer bir erkekle konuştuğu için darp eden şahsı kaçırıp öldüresiye döven genç kızın kardeşiyle müşterek 4 şahıs tutuklandı.

KISKANDIĞI NİŞANLISINI DARP ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda, bir zaman öncelikle Recai K. (23) Perihan E. ile nişanlandı. Recai K. nişanlısı ile konuşmaya geldiği sırada bir erkekle konuştuğunu gördü. Recai K. bunun üstüne kıskandığı nişanlısını darp etti.

KIZ KARDEŞİNİN NİŞANLISINI KAÇIRDILAR

Perihan E. ise bu hali ağabeyi Ziya E.'ye (19) anlattı. Ziya E. de arkadaşları Latif D. (21), Osman D. (25) ve Ahmet B.'yi (19) yanına alarak kız kardeşinin nişanlısını araba ile kaçırıp portakal bahçesine getirdi.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Ziya E. ile müşterek 4 şahıs Recai K.'yi portakal bahçesinde öldüresiye dövüp bir de telefonunu ve 70 lira parasını gasp etti. Recai K. darp edildikten sonra polis merkezine gidip şahıslardan şikayetçi oldu.

ŞİDDETE KARŞI OLDUKLARI İÇİN DARP ETMİŞLER

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili şekilde zanlılar Ziya E., Latif D., Osman D. ve Ahmet B.'yi gözaltına aldı. Zanlıların kadına şiddete karşı oldukları için Recai K.'yi darp ettiklerini söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin arkasından adliyeye sevk edilen 4 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar