Nilüfer Eğitim Kurumları sınavla öğrenci alıyor

Nilüfer Eğitim Kurumları, gerçekleştireceği sınavla bünyesine öğrenci alıyor.Başarı grafiğinin en üstünde kalmayı başaran Nilüfer Eğitim Kurumları 8 Mart’ta Nilüfer’e Giriş Sınavı düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer Eğitim Kurumları sınavla öğrenci alıyor

Nilüfer Eğitim Kurumları, gerçekleştireceği sınavla bünyesine öğrenci alıyor.

Başarı grafiğinin en üstünde kalmayı başaran Nilüfer Eğitim Kurumları 8 Mart’ta Nilüfer’e Giriş Sınavı düzenleyecek. 4., 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin ter dökeceği sınava her yıl 6 bin kişi katılıyor. Başvurular 10-28 Şubat 2014 tarihleri arasında www.nilüferkoleji.com adresinden online olarak yapılacak.

Sınavlar hakkında konuşan Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, şunları söyledi: “Başarı azimle ve özverili eğitimle birlikte gelir. Öğrencilerimizin başarısı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 8 Mart’ta gerçekleştireceğimiz sınav ile Nilüfer Eğitim Kurumlarına öğrenci alacağız. Sınavlarda üstün başarı elde ederek 1. 2. ve 3. olan öğrencilerimize tablet PC hediye edeceğiz. 4., 5., 6., 7., 8., 9. ve 10. olanlara da MP4 çalar hediye edeceğiz. Çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum.”
CİHAN

Yorumlar