Nilüfer Belediyespor 1603 iddialı başladı

Bursa Nilüfer Belediyespor bünyesinde kurulan Nilüfer Belediyespor 1603 takımı League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde çeyrek finale kadar yükselerek, Türkiye’nin en iyi sekiz takımı arasında yer aldı.Gelişen teknolojiyle birlikte gençlerin...

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer Belediyespor 1603 iddialı başladı

Bursa Nilüfer Belediyespor bünyesinde kurulan Nilüfer Belediyespor 1603 takımı League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde çeyrek finale kadar yükselerek, Türkiye’nin en iyi sekiz takımı arasında yer aldı.

Gelişen teknolojiyle birlikte gençlerin elektronik sporlara olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Elektronik spor ortamlarında da yer alan Nilüfer Belediyespor 1603 takımı, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen turnuvada çeyrek finale kadar yükseldi.

Türkiye’nin en iyi sekiz takımı arasına adını yazdıran Nilüfer Belediyespor 1603 takımı, turnuvanın çeyrek finalinde geçen sezonların şampiyonu Dark Passage takımına elendi.

Nilüfer Belediyespor 1603 takımı oyuncuları önümüzdeki sezonlarda şampiyonlukların altına imza atacaklarını belirterek antremanlarına Altınşehir Gençlik Merkezi’nde devam edeceklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar