Niğde Serhat Dershaneleri, LYS'de derece yapan öğrencileri ödüllendirdi

Niğde Serhat Dershaneleri Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) ilk 1000 içinde yer alan öğrencilerini ödüllendirdi. LYS’de derece yapan öğrenciler için Serhat Dershanesi’nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Niğde Serhat Dershanesi...

Google Haberlere Abone ol
Niğde Serhat Dershaneleri, LYS'de derece yapan öğrencileri ödüllendirdi

Niğde Serhat Dershaneleri Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) ilk 1000 içinde yer alan öğrencilerini ödüllendirdi.

LYS’de derece yapan öğrenciler için Serhat Dershanesi’nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Niğde Serhat Dershanesi Müdürü Cevat Erdin tarafından dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Cevat Erdin, Niğde’de eğitim veren Serhat Dershanelerinin bu yılda her yıl olduğu gibi başarılarına yenisini eklemesinin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

7- 17 Temmuz tarihleri arasında tercihlerin yapılacağını ifade eden Erdin, "İyi bir tercih sınava hazırlanmak kadar önemlidir. Yanlış bir tercihle istenmeyen bir mesleği kazanmak , yılların yada bir ömrün çekilmez olması demektir. Serhat Dersanesi olarak Niğde’de ve Bor’da tercih de deneyimli tüm kadromuzla dershanemize başvuran her öğrencinin tercihlerini itinayla yapacağız. Tercihlerinizi Serhat Dershanelerinden gerekli bilgiyi aldıktan sonra yapmanızı tavsiye ederiz. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür ederim. Öğrencilere yerleşecekleri üniversite hayatlarında başarılar dilerim." şeklinde konuştu.

Başarılarının sistemli çalışmanın sonucunda elde ettiklerini ifade eden öğrenciler ise tıp fakültesini tercih edeceklerini belirtti. CİHAN

Yorumlar