NG Kütahya showroom'u açıldı

NG Kütahya Seramik’in Erzurum’daki iş ortağı Kadıoğlu İnşaat, Erzurum’un en büyük seramik showroom’unu hizmete açtı.Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
NG Kütahya showroom'u açıldı

NG Kütahya Seramik’in Erzurum’daki iş ortağı Kadıoğlu İnşaat, Erzurum’un en büyük seramik showroom’unu hizmete açtı.

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve NG Kütahya Seramik Kurucu Başkanı Nafi Güral, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Erzurum'un önde gelen isimleri ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen NG Kütahya Seramik iş ortakları katıldı.

NG Kütahya Seramik’in 189. mağazası olma özelliğini de taşıyan bin 500 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı showroom’da, NG Kütahya Seramik’in her beğeniye hitap eden birbirinden göz alıcı kreasyonları Erzurum halkının beğenisine sunuldu. Özel uygulamaların bulunduğu panolar ile birlikte 56 mekânın sergilendiği showroom’da, ziyaretçilerin dinlenebileceği ve sohbet edebileceği geniş bir kafe de bulunuyor.

CİHAN

Yorumlar