Nevbahar Koleji, basın mensupları için masa tenisi turnuvası düzenledi

Van Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu tarafından Van'da görev yapan gazetecilere yönelik masa tenisi turnuvası düzenlendi. Bu yıl ikinci turnuvayı düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürü Mehmet Yıldız, amaçlarının gazetecileri bir nebze...

Google Haberlere Abone ol
Nevbahar Koleji, basın mensupları için masa tenisi turnuvası düzenledi

Van Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu tarafından Van'da görev yapan gazetecilere yönelik masa tenisi turnuvası düzenlendi. Bu yıl ikinci turnuvayı düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürü Mehmet Yıldız, amaçlarının gazetecileri bir nebze yoğun çalışma temposundan uzaklaştırmak olduğunu söyledi.

    Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu, ilde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları arasında masa tenisi turnuvası düzenledi. İlk tenis turnuvası geçtiğimiz yıl yapılmıştı. Bu yıl yapılan ikinci tenis turnuvası oldukça çekişmeli geçti. Nevbahar İlköğretim Okulu’ndaki öğretmenlerin hakemlik yaptığı, 21 sayı ve 3 set olarak oynanan turnuvada, beşer servis kullanıldı.

    Sürekli haber peşinde koşan ve yoğun bir tempo ile çalışan gazetecilerin bir nebze olsun stresten uzaklaşması ve eğlenmeleri için böylesi bir turnuvayı düzenlediklerini kaydeden Okul Müdürü Mehmet Yıldız, turnuvanın renkli geçtiğini söyledi.

    Çekişmeli mücadeleler sonucunda Anadolu Basın Yayın Birliği üyesi Ercan Ulutaş birinci, Bölge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ise ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Merkür TV’den Raci Karabacak aldı. Zaman Gazetesi Van Temsilcisi Yusuf Sinan, maç içinde de gösterdiği sabır ve iyi niyet sonucu turnuvanın ‘En Centilmen’ oyuncusu seçildi. Turnuvada en teknik oyuncusu ise Pusula Gazetesi Van temsilcilerinden Serkan Saygılı seçildi.

    Ödül töreninden sonra turnuva çiğ köfte ikramıyla son buldu. CİHAN

Yorumlar