Narcotest nedir, ne için yapılır?

Narco test, insan idrarındaki sentetik Kenevir (esrar out)' i nitel değerlendirmesi (testi) içindir. 

Google Haberlere Abone ol
Narcotest nedir, ne için yapılır?

Yepyeni bir ürün olan Narco test ile bonzai gibi maddelere bağımlı olup olunmadığı test edilebilir. 

Malesef çağımızın çözülmesi en zor sorunları arasından yer alan ve her geçen gün kullanım yaşı düşen madde bağımlılığı artış göstermekte. Özellikle çocuk sahibi anne babalar için bu durum daha fazla önem kazanmaktadır. Madde bağımlısı olan kişiler bu durumlarını gizlemekte olduklarından genellikle ailelerin en son safhalarda haberi olmaktadır. İyice ilerlemiş madde bağımlılıklarında ise tedavi süreci de oldukça zor geçmektedir. 

Narco test günümüzün bu en zor sorunlarından biri olan uyuşturucu bağımlılığını test eden ve bu noktada erkenden önlem ve tedavi almayı sağlamaya yardımcı olabilecek bir üründür. İdrar kullanılarak Narco test ile test edilecek olan herhangi bir madde bağımlılığı gözlemlenirse hemen gerekli tıbbi tedavi yoluna geçilecek ve muhtemel sıkıntılar da giderilmiş olabilecektir.

Kolay kullanımı ile Narco test sadece idrar kullanılarak sonuç vermektedir. Pozitif veya negatif sonuç veren Narco test ile çok hızlı bir şekilde sonuca ulaşılabilmektedir. (Uyarı: negatif sonuç bağımlılık yok demektir. Ürün kutusu üzerinde ayrıntılı olarak belirtilmektedir) Özellikle ebeveynler çocukları ile ilgili şüpheli bir durum algıladıklarında bu testi yapabilirler. 

Yorumlar