Müzeyyen Senar'ın tedavisi devam ediyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün sabah aniden rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Müzeyyen Senar'ın tedavisi devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Müzeyyen Senar'ın tedavisi devam ediyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün sabah aniden rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Müzeyyen Senar'ın tedavisi devam ediyor. Yüksek ateş şikayeti bulunan Senar'ın doktoru, bu sabah bir açıklama yaptı.

Dahiliye uzmanı Dr. Gamze Cengiz, açıklamasında, "Müzeyyen Hanım’ın dünkü küçük cerrahi işlemden bu yana tansiyonu biraz düşük seyrediyor. Bu nedenle kontrol altında tutuyoruz. Genel durumu ve beslenmesi iyi ancak tansiyon düşüklüğünden dolayı sıvı ve ilaçla destekliyoruz. Tabii yaşından ve eşlik eden hastalıklarından dolayı bir risk söz konusu. Tansiyonu daha iyi olduğunda taburcu etmeyi planlıyoruz." dedi.

Senar’ın kızı Feraye Işıl ise, "Sırtında ufak bir enfeksiyon vardı,ateşi o yüzden olmuş. Enfeksiyonu temizlediler. Şimdi antibiyotik tedavisi sürüyor. Tedavi bitince çıkacağız inşallah. Tansiyonu düşük, o da yaş itibariyle normal." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar