Müteahhitler iftarda bir araya geldi

Etimesgut Müteahhitler Derneği, dernek yöneticileri ve üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.Etimesgut Lante Resturant’ta düzenlenen iftar yemeğine; Etimesgut Müteahhitler Derneği Başkanı Baki Çelen, dernek yönetim kurulu üyeleri, Birleşik...

Google Haberlere Abone ol
Müteahhitler iftarda bir araya geldi

Etimesgut Müteahhitler Derneği, dernek yöneticileri ve üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Etimesgut Lante Resturant’ta düzenlenen iftar yemeğine; Etimesgut Müteahhitler Derneği Başkanı Baki Çelen, dernek yönetim kurulu üyeleri, Birleşik İnşaat Müteahhitler Federasyonu ve yönetimi, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve belediye yöneticileri katıldı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, “Ben birlik ve beraberlik duygularımızın tazelendiği bu tür programlar hepimizi mutlu ediyor. Ramazan ayının bütün Müslümanların, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İftar programınıza davet ettiğiniz için teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

"Müteahhitler olarak bizler geniş bir aileyiz. Bu aileye yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içinde dernek faaliyetlerini yürütmeye gayret ediyoruz." diyen Etimesgut Müteahhitler Derneği Başkanı Baki Çelen, “Etimesgut Müteahhitler Birliği'nde üyelerimiz ve yönetim kurulumuzdaki yol arkadaşlarımla, bulunduğumuz il ve ülkemiz ekonomisine katkı verip, büyük bir özveri ile dernek faaliyetlerimizi Etimesgut’umuzun menfaatleri doğrultusunda yapmaktayız.” şeklinde konuştu.

Çelen, “Her zaman üyelerimizin sıkıntıları ve sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yaptık, yapıyoruz. Bu sorunlar gerek tabii sorunlar olsun, gerekse bürokratik sorunlar olsun müteahhitlerimizin her zaman yanında olacağız. Ben birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. İftar programımıza bizleri kırmayarak teşrif eden Etimesgut Belediye Başkanımıza, belediye yöneticilerimiz ve müteahhit arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar