Mut İdman Yurdu tarihinde ilk defa Süper Amatör Küme'de

Mersin’in Mut ilçesinde 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Mut İdman Yurdu Spor kulübü tarihinde ilk defa, 2014-2015 sezonunda Süper Amatör Küme'ye çıktı. Sezonu 4. sırada bitiren Mut İdman yurdu Spor Kulübü tarihinde ilk defa Eylül ayında...

Google Haberlere Abone ol
Mut İdman Yurdu tarihinde ilk defa Süper Amatör Küme'de

Mersin’in Mut ilçesinde 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Mut İdman Yurdu Spor kulübü tarihinde ilk defa, 2014-2015 sezonunda Süper Amatör Küme'ye çıktı.

Sezonu 4. sırada bitiren Mut İdman yurdu Spor Kulübü tarihinde ilk defa Eylül ayında başlayacak olan 2014 – 2015 futbol sezonunda Süper Amatör Küme'de mücadele edecek.

Mersin'in Mut İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Selçuk Melleç, Mut İdman Yurduspor kulübünün 2013 amatör futbol sezonundaki başarısına bir yenisini eklediğini söyledi.

Sezon boyunca mücadele eden takımın bu başarısında emeği geçen başta sporcu ve teknik ekip, yönetim kurulu adına şükranlarını sunduğunu belirten Melleç, "Dileğimiz, bizden bayrağı devralacak olan yeni yönetimin Mut İdman Yurdu’nun adını daha yükseklere taşımasıdır. 1954 yılında kurulan kulübümüz bir üst kümeye çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Çok güzel bir stadımız ve kaliteli bir alt yapımız var. Bundan böyle Süper Amatör Küme'de mücadele edecek. Şehrimize şimdiden hayırlı olsun." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar