Mustafa Sarıgül: Seçim bürolarımıza yapılan saldırıları kınıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül, son dönemde İstanbul'da partisine ait seçim bürolarına yapılan saldırılara tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Sarıgül: Seçim bürolarımıza yapılan saldırıları kınıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül, son dönemde İstanbul'da partisine ait seçim bürolarına yapılan saldırılara tepki gösterdi. Saldırıları demokrasi ayıbı olarak gördüklerinin altını çizen Sarıgül, "Silahların gitmesini barışın gelmesini istiyoruz." dedi.

Sarıgül, Perpa Alışveriş Merkezi'ne gelişi sırasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sargül, "Bir hafta önce Beyoğlu ve Kasımpaşa bölgesindeki seçim bürolarımıza maalesef çok saldırılar oldu. Bunları kınıyorum. Bunları bir demokrasi ayıbı olarak görüyorum. Ve de İstanbul valimizden de ricam, bunların faillerini lütfen ve lütfen ortaya çıkarın. Hiçbir seçim bürosuna demokratik ortamda saldırı olmasını doğru bulmuyorum.Bizim en büyük arzumuz belli. Silahların gitmesini ve mutlaka barışın gelmesini istiyoruz.” dedi.

Kendisinin bir eğitimci olduğunu ve göreve geldikten sonra İstanbul'da öğretmenlerin şehir içinde ücretsiz seyahat etmesini sağlayacağı vaadinde bulunan Sarıgül, öğretmenlerin konut sorunları konusunda da yardımcı olacağı sözünü verdi.
CİHAN

Yorumlar