Muş'ta üzeri buz tutmuş otomobil görenleri şaşırttı

Muş'ta yaklaşık bir aydır etkili olan ve geceleri sıfırın altında eksi 25 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Muş'ta üzeri buz tutmuş otomobil görenleri şaşırttı

Muş'ta yaklaşık bir aydır etkili olan ve geceleri sıfırın altında eksi 25 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Sibirya soğuklarının etkili olmaya devam ettiği kentte, üzeri tamamen buzla kaplanan park halindeki bir otomobil, görenlerin ilgi odağı oldu.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini sürdüren dondurucu soğuklar yaşamı adeta durma noktasına getirdi. Geceleri eksi 25 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı Muş’ta üzeri tamamen buzla kaplanan park halindeki bir otomobil, dikkat çekti. Hürriyet Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilin üzerini tamamen buzla kaplanması yolda geçen vatandaşların ilgisini çekiyor.

Yoldan geçen taşıtların sıçrattığı kar ve çamurların soğukta donmasıyla görünümü değişen otomobilin yanında fotoğraf çektiren gençler ise "Muş çok soğuk ve bu arabanın buz tutması da bunun göstergesi." dedi. Öte yandan Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 21, Kars'ta 20, Muş'ta 19, Ardahan'da 17, Erzurum'da 13, Iğdır'da 11, Erzurum kent merkezinde 9, Erzincan'da 7 dereceyi buldu.




CİHAN

Yorumlar