Muş’ta 210 bin 782 kişi oy kullanacak

Muş'ta 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde, 210 bin 782 kişinin oy kullanacağını aktaran Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Bayar, yüksek seçim kurulu tarafından uygulanan 'SEÇSİS'in son derece güvenli bir sistem.

Google Haberlere Abone ol
Muş’ta 210 bin 782 kişi oy kullanacak

Muş'ta 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde, 210 bin 782 kişinin oy kullanacağını aktaran Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Bayar, yüksek seçim kurulu tarafından uygulanan 'SEÇSİS'in son derece güvenli bir sistem olduğunu söyledi.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler ile ilgi olarak vatandaşların bilgilendirilmesi amacı ile basın toplantısı düzenleyen Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Bayar, seçimle ilgili çeşitli bilgiler verdi. 30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ile ilgili makamında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Bayar, "30 Mart 2014 tarihinde Muş merkez, ilçeleri ile köy ve beldelerinde mahalli idareler seçimi yapılacaktır. Muş merkez, ilçeleri ve beldelerde belediye başkanlığı seçimi köy ve mahallelerde ise muhtarlık seçimleri, il genelinde ise il Genel Meclisi seçimleri yapılacaktır. Biz il seçim kurulu ve ilçe seçim kurulları olarak seçimlerin hukuk çerçevesinde, adaletli ve dürüst bir şekilde yapılmasından sorumluyuz, seçimlerin adaletli bir şekilde yapılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.
CİHAN

Yorumlar